Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
eskuvofotozas

Hogyan válasszuk ki a polgári események - esküvők - fotósát, a szeretet ezer színét

Zsancsi · 2 hete
Az esküvői szertartások fotója képes hallani és megmondani nekem egy mágiát és azt, aki nekünk lesz. Egyedülálló és univerzális történetek, pillanatfelvételeken, intenzív és teljes pillanatokon keresztül. Hiszem, hogy a szeretet csak intimitásban, gyengédségben és két ember közötti vonzásban van, és számomra ez egy dolog: érzés, kötés, hozzátartozás. Mindannyian tudjuk, hogyan kell táncolni, mint őrült, amikor a rock belép a bőrbe, de kevesen tudnak táncolni kettesben. Ez egy instabil egyensúly, ez az érzelmek tangója, mi magunkat közelítjük meg, és visszaszorítjuk magunkat.

És ez mindenkire vonatkozik, úgy tűnik számomra, miért diszkrimináció?
A szerelem világos a szem számára, és nincs szükség más szavakra.

Szóval ki az esküvői fotózás legjobbja? Ő az, aki ismeri a történeteket .
Az esküvő intenzív életrész egy töredéke, amely egy erős eseményekkel teli nap. Olyan esemény, amely sok árnyalattal rendelkezik, azok érzelmei, akik szeretik azokkal, akik szeretnek téged, vegyesek , és még ha azt mondtam, hogy bolond, hogy megkülönböztetünk, nem szabad elrejtenünk, azok, akik aznap érkeznek, egy kicsit többet hitt nekünk. Kicsit jobban küzd, szeretettel mindent és mindenkit.

A felvételek és az általam kínált fotós történet hangsúlyozza és növeli az egyes árnyalatokat, és egy kicsit visszaadja a bátorságot, amit nem hazudunk, minden párnak, talán egy kicsit többé!

Az esküvő fotózását a jól kell választani, megnézni a képeimet, és nézze meg, hogy izgatják-e benneteket.
A menyegzővel kapcsolatos munkám a nap története lesz, az érzelmek időbeli megtérülése. A stílus azonnali és érzelmi, elegáns és spontán. Nem kell hozzáadni, de tudni kell, hogyan kell nézni, olvasni és elmondani.
http://www.szalaymona.hu/

Az esküvői képek értékes emlék, amit nem lehet lemondani. Felismertem az érzelmek végtelen árnyalatait az általam fényképezett civil szakszervezetekben.

A kapcsolatok, a dinamika, a bátorság, a makacsság, annyi szín van, van egy közös és mögöttes érzelem, ami felrobban.

Fontos, hogy megörökítsük azokat a pillanatokat, amikor a Szeretet nyer, és mindazok kifejezéseit, akik felismerik és megosztják velünk, hogy örökre megőrizhessük őket.

Végül együtt választjuk ki azokat a képeket, amelyekről leginkább rólatok szólnak, és egy doboznyi emléket fogunk készíteni , ez egy kincsesláda lesz, ahol mindig megtalálhatja magát.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!